Personal Qi Training

Leef de beste versie van jezelf

Qi – de kleinste en krachtigste bouwsteen op aarde

Hoe zou het zijn als je het bewustzijn voor Qi – de kleinste en krachtigste bouwsteen op aarde – integreert in jouw leven? Heb je zin om samen met onze coaches te kijken hoe jouw ‘Qi-huishouding’ eruitziet? Wij laten je aan de hand van makkelijke ‘Qi-principes en -oefeningen’ ervaren hoe je meer balans en rust in je leven brengt. Personal Qi Training brengt transformatie in denken en doen die invloed heeft op het dagelijks leven van jezelf en je omgeving.

Personal Qi Training

Voel vitaliteit en innerlijke kracht!
In onze Personal Qi Training krijg je Qigong-les op maat. Samen met Anne ga je kijken welke Qigong oefeningen voor jou goed zijn om progressie te boeken. Door individuele aandacht ga je het maximale effect uit Qigong halen. En dat alles afgestemd op jouw leefstijl, niveau, specifieke behoeften en intenties. Als beginner of gevorderde met Qigong, ben je hier op de goede plek. De kracht van deze training is ruimte voor individuele aandacht en maatwerk. Perfect wanneer je zin hebt om een training te volgen die afgestemd is op jouw wensen.

 

Hoe breng je lichaam en geest als eenheid in balans voordat je start met de lichaamsbewegingen? Na een inventarisatie van het startpunt gaan we kijken naar jouw uitgangspositie op niveau van het lichaam en geest. Daarna gaan we een bewustwording voor het Qiveld creëren. Wij laten je energiecentra in het lichaam ontdekken die belangrijk zijn om innerlijke balans te herstellen, te voelen en te behouden. Ook gaan we aandacht besteden aan oefeningen die het lichaam versterken en die het zelfhelende vermogen activeren.

Qi

Mastery of Qi is achieved through mastery of consciousness. We use consciousness in a careful, craftsman-like way, to shape our life and to attain our goals.

Anne Hering beoefent al langer dan 20 jaar Zhineng Qigong. Door haar reizen naar China heeft ze veel geleerd over de Chinese cultuur en het fenomeen ‘Qi’. Gepassioneerd geeft ze haar kennis door en ze inspireert wereldwijd talrijke mensen om Qigong te beoefenen en de ‘Qi-principes’ in hun lifestyle te integreren.

In 2000 richtte ze het Zhigong Instituut op, waar ze met haar team opleidingen, masterclasses, events en privé-trainingen/coaching organiseert. Sinds 2008 is zij hoofddocent Zhineng Qigong bij de Academie Qing Bai waar ze vele mensen heeft opgeleid tot leraar.

In de laatste jaren heeft ze haar passie voor privé-training/coaching ontdekt. Anne is door het Instituut voor Transformatie Psychologie gecertificeerd als Voice Dialogue Coach en door de Mark Academie is zij gecertificeerd als Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach.

Het is erg fijn om mensen een andere kijk op dingen te bieden en de ‘Qi-principes’ als lifestyle door te geven. Ik zie zo veel groeimogelijkheden en zo veel blije mensen in mijn coaching modules. Het delen van kennis en visie en het leren van elkaar is een van de mooiste dingen die we elkaar kunnen geven. (Anne)

“De oefeningen die we hebben gedaan zijn heel waardevol voor me geworden”

Het bijzondere van Zhigong coaching is dat ik met 3 sessies echt een verandering heb doorgemaakt die blijvend is. Tijdens de sessies voelde ik een bepaalde flow. Door Qi te ervaren in combinatie met mijn gedachte op een andere manier in te zetten ben ik meer gefocust en krachtiger geworden. Ik heb inzicht gekregen in wat mij blokkeerde, het opgeruimd waardoor ruimte ontstond en ik meer in contact ben gekomen met wie ik werkelijk ben. De oefeningen die we hebben gedaan gebruik ik nog dagelijks en zijn me heel waardevol voor me geworden.

“De privé Qigong coachingsessies waren voor mij heel erg mooi”

De privé Qigong coachingsessies waren voor mij heel erg mooi omdat wij samen gekeken hebben hoe mijn leven in elkaar zit en wat mijn wensen zijn. En of mijn levensstijl nog bij mij past. Dat was een interessante gewaarwording. Wij hebben veel gesproken over het referentiekader, de filter die iedereen heeft en waardoor iedereen naar het leven kijkt. Het spiegelt hoe we onze ‘kamer’ inrichten en hoe wij onszelf en anderen zien. Omdat de inhoud van een referentiekader bij iedereen verschillend is kijken we allemaal anders naar een en dezelfde situatie. Na de eerste coachingsessie stond mijn hele referentiekader letterlijk op de kop. Zo voelde het tenminste. Voor de coaching dacht ik een beperkt aantal opties te hebben en het daarmee te moeten doen. Dat kostte veel energie en gaf onvrede. Door de coaching kreeg ik ineens veel meer mogelijkheden en een andere kijk op zaken waardoor mijn wensen en behoeftes helderder werden. Ik was in staat om alles te resetten en een nieuwe start te maken. En nu doe ik voor mijn gevoel dingen die veel beter bij mij passen. Van binnenuit volg ik nu mijn eigen pad.

“Ze hebben mij geholpen mijn proces te focussen, te versnellen en te verdiepen”

Wat ben ik blij dat ik voor een aantal sessies PT met Anne heb gekozen! Ze hebben mij geholpen mijn proces te focussen, te versnellen en te verdiepen.
In PT is er de ruimte op essentiële details en de achtergrond van bewegingen in te gaan, persoonlijke feedback op de eigen uitvoering te ontvangen (bij het individuele oefenen sluipen er al snel gewoontes en lichte misverstanden in) en om alle vragen te bespreken die je altijd al wilde stellen (waarvoor in workshops niet altijd tijd en gelegenheid is) en tenslotte: alles onder begeleiding zo lang te oefenen tot dat je je het eigen hebt gemaakt. Anne is een buitengewone lerares. Zij belichaamt Qi Gong, met lichtheid, bescheidenheid, passie en natuurlijke autoriteit. Ze spreekt niet zo zeer vanuit een canon, maar vanuit een persoonlijk ervaren werkelijkheid. Haar begeleiding is precies, vriendelijk, weldadig streng en altijd op maat: niet te veel en niet te weinig. In haar uitleg kan ze door veelvuldig gebruik van metaforen met weinig woorden de essentie voelbaar maken. Ze had oog voor waar ik persoonlijk sta en wat ik nodig heb en gaf me dienovereenkomstig suggesties voor mijn verdere praktijk. Wil je leren van iemand die vanuit onze culturele achtergrond door een indrukwekkend pad meesterschap heeft ontwikkeld? Nu, dit is je kans.
Thomas

Afspraak maken + Informatie

Heb jij zin om een Personal Qi Training in Epe te volgen? Als je het formulier invult, nemen wij contact met je op. Ons tarief is 90 Euro per uur ex. btw.

Formulier Afspraak Maken

Heb jij zin in een Personal Qi Training? Vul dan vrijblijvend dit formulier in:

Coaching