Zhigong Experience Week in Cyprus – VOL

Zhigong Experience Week in Cyprus – VOL

Zhigong Experience Week in Cyprus – VOL

earth travel

Wil jij Qigong ontdekken of verder ontwikkelen en wil je de Zhineng Qigong methodes combineren met Medical Qigong (Zhengti Therapy), ga met ons op reis!

Kosten: 1099,- euro, Toeslag eenpersoonskamer: 145,- euro

Locatie: Aprodithe Beach Hotel

Leraar: Anne Hering

Praktische informatie:

Beginners én gevorderden zijn van harte welkom.

Ja! Ik meld me graag aan voor de reis:

"Zhigong Experience Week in Cyprus – VOL"

Reis/Opleiding
Bezig met versturen

Klik op één van onderstaande tabs voor meer info over de reis:

Zhigong Experience week met Anne

Voor iedereen die wil genieten van een inspirerende Zhineng-Qigongweek en van alles wat het leven op Cyprus zo bijzonder maakt. Om tot rust te komen, nieuwe energie op te doen en verwend te worden. Met tal van activiteiten, maar ook met momenten van bezinning. Genietend van lekkere maaltijden in het gezelschap van gelijkgestemden. Samen aan tafel in de rustgevende atmosfeer met uitzicht op zee. Juist de combinatie van lichaamsbeweging, healing en mentale ontspanning maakt deze week waardevol. Laat je verrassen van dit mooie Zhineng-Qigongarrangement.

 

Hotel Aphrodite Beach

Je verblijft deze week in een idyllisch familiehotel aan zee dat wordt gerund door Gregoria , die het hotelvak in Zwitserland heeft geleerd. Ze wordt bijgestaan door haar enthousiaste en gemotiveerde team, dat jou graag van dienst is. Het hotel is een oase van stilte en rust en ligt in het noordwesten van Cyprus, net voor het ongerepte natuurpark Akamas Peninsula en de ruige, rotsachtige kust. Op 5 km afstand ligt het dorpje Latchi. Het dorpje is per bus of via een strandwandeling bereikbaar. De bushalte ligt direct voor het hotel. Latchi heeft een sfeervolle haven met leuke restaurantjes waar je kunt neerstrijken voor heerlijke visgerechten.

De kamers in het Aphrodite Beach Hotel zijn inmiddels allemaal vernieuwd. Elke Kamer heeft een douche, toilet, airconditioning, balkon of terras. De kamers worden dagelijks schoon gemaakt. De keuken biedt ontbijt en avondeten aan. De Cypriotische gerechten worden dagelijks vers bereid. Het uitgebreide en gevarieerde buffet biedt een ruime keuze voor vegetariërs, vlees- en visliefhebbers. Op verzoek is een speciaal dieet mogelijk. Overdag kun je in een van de strandtavernes in de directe omgeving terecht voor een hapje of verse vis en vlees.

Op zaterdag 2 september komen we in het hotel aan. Tijdens ons verblijf gaan we van zondag tot en met vrijdag van 7.30 tot  9.30 uur en van 16.30 tot 18.00 uur Zhineng Qigong en Zhengti Therapy beoefenen. Om 10 uur is het ontbijt en om 19 uur is het avondeten. Gedurende de dag ben je vrij. Naast de lessen is er tijd voor een (gezamenlijke) excursie (bergdorp, stad, zee, bergen) en een wandeling aan zee. Op zaterdag 9 september is ‘terug-reis-dag.’

 

 

Tijdens deze reis beoefen je elke dag ongeveer vier uur Zhineng Qigong. Naast de Zhineng Qigong oefeningen is Zhengti Therapy (Medical Qigong) onderdeel van het programma.

Zhengti Therapy is gebaseerd op oude, traditionele wijsheden en is een prachtige aanvulling op de Zhineng-Qigongmethodes. Zhengti houdt in dat wij ons altijd richten op het geheel en beseffen dat de menselijke natuur (human nature) deel uitmaakt van dit geheel. Volgens de Zhengti Therapy is er geen gemeenschappelijke standaard voor de definitie van wat gezondheid is. Elk mens heeft een individuele gezondheid in specifieke situaties en tijden van zijn leven. Daarom is het van groot belang dat wij zelf leren hoe de Qi correct door ons lichaam stroomt en hoe wij de Qistroom kunnen reguleren.

Minimaal aantal deelnemers: 10

Prijs: 1099,- euro, Toeslag eenpersoonskamer:  145,- euro

inclusief:

  • 6 dagen lang dagelijks vier uur les in Zhineng Qigong & Zhengti Therapy met individuele begeleiding
  • 7 overnachtingen in een dubbele kamer
  • ontbijt- en avondeten: uitgebreid en gevarieerd buffet met een ruime keuze voor vegetariërs, vlees- en visliefhebbers
  • gratis transfer vanaf 2 personen van het vliegveld Paphos (ca. 1 uur)

exclusief:

  • reiskosten naar Cyprus
  • reis- en annuleringsverzekering
  • persoonlijke uitgaven
Sandra Carey quote

Never mistake knowledge for wisdom. One helps you to make a living; the other helps you to make a life.

Sandra Carey