Dantian Coaching met Judith van Drooge

Tijdens deze training gaan we ons richten op onderwerpen zoals:
Waar is het Dantian precies en hoe voel je het onderste Dantian?
Welke rol speelt ons Dantian bij de gronding en hoe test je of je goed gegrond bent?
Door partneroefeningen spiegelen de studenten elkaars gronding. De vaardigheid om te kunnen reflecteren wordt wakker geschut.
Ook het reactievermogen wordt geactiveerd. Hoe reageer je op situaties? Heb je toegang tot je instinct of gebruik je altijd de filter van het denken waardoor je emoties een reactie beïnvloeden. En hoe reguleer je dan deze emoties?
Weerstand, inzicht en herkenning zijn (ook) belangrijke elementen bij het werk met onze Dantian. Voor behoud en/of herstel van de natuurlijke veerkracht.

Datum: 22/04/2018 t/m 27/05/2018

Tijd: 9:30 t/m 12:30 uur

Kosten: 3 zondagen: 120,- Euro, 1 zondag: 49,- Euro

Locatie: Bungalowpark 'De Rietberg', Jagtlustweg 13, Epe

Docent: Judith van Drooge

Praktische informatie:

De Dantian Coaching vind plaats op drie zondagen: 22 april, 13 en 27 mei 2018 van 9:30 t/m 12:30 uur.
Als je niet op alle dagen kunt komen, kun de de Coachings-dagen ook apart boeken.

Deel deze workshop:

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Print this pageEmail this to someone

Ja! Ik meld me graag aan voor de workshop:

"Dantian Coaching met Judith van Drooge"

Workshop met 2 prijzen
Bezig met versturen

Meer info:

In de drie zondagochtendlessen gaat Judith een training geven met het thema ‘Dantian Coaching‘: Het Dantian is een van de belangrijkste energiecentra in ons lichaam. Als je in staat bent om je focus op het onderste Dantian te richten kun je tegelijkertijd het hele lichaam voelen, van top tot teen. Het is deze eigenschap die dit tot het centrum van het lichaam maakt. van hieruit (Hierdoor) is het mogelijk om gemakkelijk energie te brengen naar een bepaald deel van je lichaam, wanneer je je aandacht bij de Dantian hebt. Dit is een van de redenen waarom bij Qigong de beoefenaars hun aandacht hier houden. Ook maakt dit het mogelijk om allerlei soorten gevoelens die gerelateerd zijn aan je lichaam zo te voelen. Een sterke Dantian Qi is een van de ‘ basis-ingredienten’ voor een gezond en vitaal leven.

Docente: Judith van Drooge www.inner-touch.nl beoefent sinds 1999 Tai Chi Chuan en Qigong. Door grootmeester William Chi Cheng Chen en Meester Luis Molera is zij gediplomeerd tot docente. Zij is ook 2de graad gecertificeerd door de Chinese Health Chi Kung association in Beijing. Met veel succes heeft zij deelgenomen aan internationale Tai Chi vorm, Chi Kung en Push Hands competities. Haar passie voor beweging en Qigong deelt zij sinds vele jaren in haar lessen. Het is een genot om met haar op reis naar binnen te gaan.

Ancient China quote

Yin Yang is the total and complete expression of the Qi in its alternation and composition.

Ancient China