Zhigong Experience – Finca el Morisco september 2025

Zhigong Experience – Finca el Morisco september 2025

Zhigong Experience – Finca el Morisco september 2025

earth travel

Voor iedereen die wil genieten van een inspirerende Zhineng Qigong week en van alles wat het leven in Spanje zo bijzonder maakt. Om tot rust te komen, nieuwe energie op te doen en verwend te worden. Met tal van activiteiten, maar ook met momenten van bezinning. Genietend van lekkere vegetarische en veganistische gerechten in het gezelschap van gelijkgestemden.

Kosten: 1349,- euro, toeslag eenpersoonskamer 145,- euro

Locatie: Finca el Morisco, Benajarafe

Leraar: Anne Hering

Ja! Ik meld me graag aan voor de reis:

"Zhigong Experience – Finca el Morisco september 2025"

Reis/Opleiding
Bezig met versturen

Klik op één van onderstaande tabs voor meer info over de reis:

THE ZHIGONG EXPERIENCE WEEK

Voor iedereen die wil genieten van een inspirerende Zhineng Qigong week en van alles wat het leven in Spanje zo bijzonder maakt. Om tot rust te komen, nieuwe energie op te doen en verwend te worden. Met tal van activiteiten, maar ook met momenten van bezinning. Genietend van lekkere vegetarische en veganistische gerechten in het gezelschap van gelijkgestemden. Samen aan tafel in de rustgevende atmosfeer van de omgeving wanneer de avond valt. Juist de combinatie van fysieke inspanning en mentale ontspanning maakt deze week waardevol. Je verblijft deze week in de sfeervolle Finca El Morisco, dat wordt gerund door een enthousiast en gemotiveerd team dat jou graag van dienst is. Laat je verrassen door dit mooie Zhineng Qigong-arrangement en de heerlijke gerechten uit de Spaanse keuken. Beginners én gevorderden zijn van harte welkom.

Op zondag 31 augustus komen we in de Finca el Morisco aan. Om 19 uur ontmoeten wij elkaar voor het avondeten. Zondagavond na het avondeten start de workshop met een meditatie. Tijdens ons verblijf in de Fina el Morisco gaan we van maandag t/m zaterdag van 7:30 t/m 9:30 uur en van 16:30 t/m 18:30 uur Zhineng Qigong beoefenen. Om 10 uur is het ontbijt en om 19 uur is het avondeten. Gedurende de dag is er een buffet. Naast de lessen is er ook tijd voor een wandeling naar de kust, een oefening aan zee of een café con leche op een Spaans terrasje.

Tijdens deze reis beoefen je elke dag ongeveer vier uur Zhineng Qigong. Naast de Zhineng-Qigongoefeningen is Zhengti Therapy (Medical Qigong) onderdeel van het programma. Ook leren wij hoe we ons lichaam waarnemen en hoe we met makkelijke oefeningen het zelfhelende vermogen kunnen activeren.

 

Finca El Morisco

Ongeveer 2 km van de Middellandse zeekust, 20 km oostelijk van Malaga, boven op een berg met uitkijk op een fantastisch heuvellandschap en fruitplantages ligt FINCA EL MORISCO, een groen paradijs, een oase van rust en ontspanning. Op ongeveer 20 minuten loopafstand, bij het kleine vissers en vakantiedorpje Benajarafe zijn lange zandstranden. Tevens zijn hier restaurants, winkels, een bank- en postkantoor en het plaatselijke busstation.

 

De docente

Anne beoefent sinds 1999 Zhineng Qigong en geeft sinds 2000 leiding aan haar Zhigong instituut. Inmiddels heeft zij – samen met het team van het Zhigong Institute Europe – veel leraren gecertificeerd. Sinds september 2008 geeft zij de opleiding tot Zhineng Qigong leraar aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai. Ook heeft zij drie Qigong boeken geschreven. Het grootste gedeelte van haar opleiding heeft ze in China genoten waar ze aan veel trainingen van leraren uit het Huaxia Centrum van dr. Pang Ming heeft deelgenomen. Het is haar missie om deze bijzondere bewegingsleer wijd te verspreiden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de positieve effecten van Zhineng Qigong.

Programma:

zondag: Transfer van het vliegveld in Malaga naar Benajarafe, aankomst in de Finca el Morisco

maandag t/m zaterdag: 4 uur per dag Zhineng Qigong en genieten van alles wat het Spaanse leven zo leuk maakt.

zondag: Check out en transfer naar het vliegveld in Malaga

 

Op zondag 31 augustus 2022 komen we in de Finca el Morisco aan. Om 19 uur ontmoeten wij elkaar voor het avondeten. Zondagavond na het avondeten start de workshop met een meditatie. Tijdens ons verblijf in de Finca el Morisco gaan we van maandag t/m zaterdag van 7:30 t/m 9:30 uur en van 16:30 t/m 18:30 uur Zhineng Qigong beoefenen. Om 10 uur is het ontbijt en om 19 uur is het avondeten. Gedurende de dag is er een buffet. Naast de lessen is er ook tijd voor een wandeling naar de kust, een oefening aan zee of een café con leche op een Spaans terrasje. Op zondag 7 september verlaten we de Finca el Morisco.

Tijdens deze reis beoefen je elke dag ongeveer vier uur Zhineng Qigong. Naast de Zhineng-Qigongoefeningen is Zhengti Therapy (Medical Qigong) onderdeel van het programma.

Zhengti Therapy is gebaseerd op oude, traditionele wijsheden en is een prachtige aanvulling op de Zhineng-Qigongmethodes. Zhengti houdt in dat wij ons altijd richten op het geheel en beseffen dat de menselijke natuur (human nature) deel uitmaakt van dit geheel. Volgens de Zhengti Therapy is er geen gemeenschappelijke standaard voor de definitie van wat gezondheid is. Elke  mens heeft een individuele gezondheid in specifieke situaties en tijden van zijn leven. Daarom is het van groot belang dat wij zelf leren hoe de Qi correct door ons lichaam stroomt en hoe wij de Qistroom kunnen reguleren.

Prijs: 1295,- Euro

inclusief:

  • 6 dagen lang dagelijks 4 uur les in Zhineng Qigong met individuele aanwijzingen en correcties
  • 7 overnachtingen in een eigen kamer
  • vegetarisch en/of veganistisch volpension
  • transfer van en naar het vliegveld van Malaga op zondagen tussen 08.00 en 20.00 uur

exclusief:

  • reiskosten naar Spanje (Malaga)
  • reis- en annuleringsverzekering
  • persoonlijke uitgaven
Ancient China quote

Yin Yang is the total and complete expression of the Qi in its alternation and composition.

Ancient China