Zhigong Experience – Lykia Lodge in Turkije

Zhigong Experience – Lykia Lodge in Turkije

Zhigong Experience – Lykia Lodge in Turkije

earth travel

Heb jij zin om samen met ons naar een klein paradijs te reizen aan een van de mooiste baaien van Zuid-Turkije, in Adrasan aan de Lycische kust, slechts 90 km ten westen van Antalya, midden in de ongerepte natuur? Je hebt de bergen in je rug, de zee aan je voeten.

Kosten: 1349,- euro, toeslag eenpersoonskamer: 120,- euro

Locatie: Lykia Lodge

Leraar: Anne Hering

Praktische informatie:

Beginners én gevorderden zijn van harte welkom.

Ja! Ik meld me graag aan voor de reis:

"Zhigong Experience – Lykia Lodge in Turkije"

Reis/Opleiding
Bezig met versturen

Klik op één van onderstaande tabs voor meer info over de reis:

Door de ligging van de Lykia Lodge op een heuvel heb je een prachtig uitzicht over de baai, de zee en de uitgestrektheid van de lucht. Lykia is een plek van rust, een plek van ontmoeting – met jezelf en met gelijkgestemden. Op deze krachtplek gaan wij elke dag Qigong beoefenen en meer leren over de achtergronden van Zhineng Qigong. In een experience week heb je de mogelijkheid om bewegingen dieper te doorgronden en stil te staan bij het effect van Zhineng Qigong op lichaam en geest. Naast de Zhineng-Qigongoefeningen gaan wij ook Zhengti Therapie beoefenen om lichaam en geest gezond te houden.

Hotel

Lykia ligt op een perceel van 10.000 m² met 33 wooneenheden in tiny houses, verdeeld over de prachtige tuin. Alle kamers hebben airco en een klein terras. Er zijn verschillende seminarruimtes en een open terras tussen de bomen voor groeps- en individuele praktijk. De lodge ligt op 2 km van zee en er is twee keer per dag een strandtransfer. In de rustige baai zijn kleine cafés en restaurants. Van april tot december is er een aangename zwemtemperatuur. Op 3 km vind je het dorp Adrasan en op 90 km de stad Antalya.

 

Eten

Lykia verzorgt een vegetarisch-veganistisch volpension. Het Turks keukenteam verwent de gasten graag met de culinaire hoogstandjes van hun thuisland. Een uitgebreid ontbijt- en avondbuffet en een klein lunchbuffet met een gevarieerd aanbod van rauwkost tot gekookt voedsel. Op zaterdagavond ook vis & vlees op aanvraag. Ook de hele dag gratis: de populaire Turkse Çay (zwarte thee), bronwater, gember, citroen, verse en gedroogde kruiden voor thee. Zij serveren ook bonenkoffie voor ontbijt en lunch. Tegen betaling: frisdrank, verse sappen & smoothies, kurkuma latte, koffiespecialiteiten, bier, rakı en wijn tegen lokale prijzen. Alcohol wordt in Turkije aan hoge belastingen onderworpen en is daarom relatief duur. Op aanvraag is een volledig veganistisch dieet mogelijk.

 

Locatie & Omgeving

De locatie en omgeving van LYKIA bieden ook veel voor de tijd buiten het seminar. Het Duits-Turkse team organiseert en begeleidt excursies voor grotere seminargroepen vanaf 10 personen. Ontdek de oude Lykische havenstad Olympos, de Lykian Way. Een reis naar de Eeuwige Vuren van de Chimaera of een boottocht langs de kust (alleen in het seizoen van ongeveer begin mei tot eind oktober), een reis naar de oude vindplaats Phaselis (in het laagseizoen) of naar Arikanda in de bergen met lunch bij een Turkse familie zijn ook bijzondere hoogtepunten. Ook een idyllisch diner in het nabijgelegen rivierrestaurant kan worden georganiseerd.

Op zondag 1 september komen we in het hotel aan.

Tijdens ons verblijf gaan we van maandag t/m zaterdag elke dag ongeveer 4 uur qigongen.

Op zondag 8 september is de terugreis.

Tijdens deze reis beoefen je elke dag ongeveer vier uur Zhineng Qigong. Naast de Zhineng-Qigongoefeningen is Zhengti Therapy (Medical Qigong) onderdeel van het programma.

Zhengti Therapy is gebaseerd op oude, traditionele wijsheden en is een prachtige aanvulling op de Zhineng-Qigongmethodes. Zhengti houdt in dat wij ons altijd richten op het geheel en beseffen dat de menselijke natuur (human nature) deel uitmaakt van dit geheel. Volgens de Zhengti Therapy is er geen gemeenschappelijke standaard voor de definitie van wat gezondheid is. Elke  mens heeft een individuele gezondheid in specifieke situaties en tijden van zijn leven. Daarom is het van groot belang dat wij zelf leren hoe de Qi correct door ons lichaam stroomt en hoe wij de Qistroom kunnen reguleren.

Minimaal aantal deelnemers: 15

inclusief:

  • 6 dagen lang dagelijks vier uur les in Zhineng Qigong met individuele begeleiding
  • 7 overnachtingen in een dubbele kamer
  • Volpensioen

exclusief:

  • reiskosten naar Turkije (Antalya)
  • transferkosten vliegveld/hotel
  • reis- en annuleringsverzekering
  • persoonlijke uitgaven
Laotse quote

Silence is a source of great strength.

Laotse