Zhigong Experience – Oceano in Tenerife

Zhigong Experience – Oceano in Tenerife

Zhigong Experience – Oceano in Tenerife

earth travel

Het hele jaar door milde klimaat van de Canarische Eilanden, de ligging direct aan de Atlantische Oceaan en de wilde bergen van het Anaga-gebergte zijn de ideale omgeving voor een echte Qigongvakantie, voor meer vitaliteit, gezondheid en levensvreugde.

Kosten: 1349,- euro, toeslag eenpersoonskamer: 100,- euro

Locatie: Hotel Oceano Tenerife (www.oceano.de)

Leraar: Anne Hering

Praktische informatie:

Beginners én gevorderden zijn van harte welkom.

Ja! Ik meld me graag aan voor de reis:

"Zhigong Experience – Oceano in Tenerife"

Reis/Opleiding
Bezig met versturen

Klik op één van onderstaande tabs voor meer info over de reis:

Elke dag Qigong beoefenen op een prachtige plek direct aan zee. Qigongkennis integreren en toepassen in het dagelijkse leven. Rust en beweging met elkaar combineren om balans te ervaren. Tijdens deze Qigongvakantie komen Zhineng-Qigongbewegingen uit verschillende levels aan bod en gaan we ook kennis maken met Dantian-ademhaling. Spreekt dit je aan? Dan ben je van harte welkom om mee op reis te gaan naar het mooie hotel ‘Oceano’ in het noorden van Tenerife.

Hotel
Alle 96 kamers van het hotel Oceano kijken uit op zee en bieden een prachtig uitzicht op de baai van Punta del Hidalgo en spectaculaire zonsondergangen. De zee, als bron van energie, begeleidt je ‘Qi-reis’ op een rustige en soms stormachtige manier, geeft rust, kracht en evenwicht. Na een aangename sessie in de Finse sauna of het sanarium ligt niets meer voor de hand dan een paar treden naar de zee af te dalen en daar af te koelen. Het hotel heeft ook een prachtige spa waar je kunt genieten van massages, thalasso, ayurvedische behandelingen en nog veel meer. En als je zin hebt om te zwemmen kun je dat doen in het infinity-zwembad met vrij zicht op de uitgestrekte oceaan.

Eten: Mediterraan, aangenaam, licht en gezond – de Oceano keuken
Verse, zorgvuldig en creatief bereide producten van regionale herkomst vormen de basis van de gezonde Oceano keuken. Geniet van verse vis en zeevruchten uit de Atlantische Oceaan, verse groenten en fruit, papaja’s, sinaasappels en bananen uit de lokale tuinen of lokale specialiteiten, zoals de typische Canarische geitenmelkproducten en hun exquise palmhoning.

Locatie
Tenerife is het grootste eiland van de Canarische archipel en behoort tot de mooiste en meest gevarieerde wandelgebieden van Europa. Bijna de helft van het eiland is een natuurreservaat en het klimaat biedt het hele jaar door ideale omstandigheden voor allerlei buitenactiviteiten. Talrijke wandelingen, waarvan veel direct vanuit het hotel, leiden naar het fascinerende berglandschap van het UNESCO-biosfeerreservaat Anaga of naar het Esperanza-bos en het gevarieerde vulkanische landschap van het nationale park rond de Pico del Teide. Ontdek op eigen houtje de schoonheid van het eiland of beleef een sportieve en tegelijkertijd unieke natuurbelevenis met een ervaren wandelgids van het hotel Oceano.

Op zondag 31 maart komen we in het hotel aan. Tijdens ons verblijf gaan we van maandag t/m zaterdag elke dag ca. 4 uur qigongen. Op zondag 7 april is de terugreis.

Tijdens deze reis beoefen je elke dag ongeveer vier uur Zhineng Qigong. Naast de Zhineng-Qigongoefeningen is Dantian-ademhaling onderdeel van het programma.

Dantian-ademhaling is een zeer effectieve manier om de geest te concentreren en vele gedachten in één te transformeren. Hierdoor komt de geest tot rust en kan ontspannen. Dantian-ademhaling verbetert ook de hoeveelheid en kwaliteit van Qi in het Dantian, wat de gezondheid van lichaam en geest ondersteunt.

Minimaal aantal deelnemers: 12
Maximaal aantal deelnemers: 16

inclusief:

  • 6 dagen lang dagelijks vier uur les in Zhineng Qigong met individuele begeleiding
  • 7 overnachtingen in een dubbele kamer
  • Ontbijt: uitgebreid ontbijtbuffet
  • Avondeten: 3-gangen menu

exclusief:

  • reiskosten naar Tenerife
  • transferkosten vliegveld/hotel
  • reis- en annuleringsverzekering
  • persoonlijke uitgaven
Ancient China quote

If the heart is peaceful and quiet it is in order to be able to receive all the information coming from the exterior like the mirror of the calm water.

Ancient China