Anne Hering

Anne Hering

Oprichter Zhigong Instituut

Anne beoefent sinds 1999 Zhineng Qigong en geeft sinds 2000 leiding aan haar eigen Zhigong instituut. Sinds september 2008 geeft zij de opleiding tot Zhineng Qigong leraar aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai. Naast Zhineng Qigong docente is Anne ook gecertificeerde Yuan Gong leraar, Voice Dialogue Coach en door de Mark Academie gecertifieerd als Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach. Zij is medebedenker en mentor van de nieuwe TCM Lifestyle Coach opleiding van de Qing Bai.

Anne Heeft drie Qigong boeken geschreven (Kracht en rust uit het verre Oosten, Zhineng Qigong voor dagelijks gebruik en Zhineng Qigong – gids voor een gezonde, vitale en holistische leefstijl).

Het grootste gedeelte van haar Zhineng Qigong opleiding heeft ze in China genoten waar ze aan veel trainingen van leraren uit het Huaxia Centrum van dr. Pang Ming heeft deelgenomen. Door haar veelvoudige reizen naar China heeft ze een goed inzicht gekregen in het holistische systeem van de Chinese geneeskunde. Het is haar missie om deze bijzondere bewegingsleer wijd te verspreiden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de positieve effecten van Zhineng Qigong.

Anne: ‘Zhineng Qigong is veel meer dan een bewegingsleer. De uitgebreide Hunyuan Qi theorie van Zhineng Qigong Science geeft antwoord op veel vragen in het leven waardoor ik Zhineng Qigong veel meer als een leefstijl zie. Het houdt lichaam en geest gezond en maakt mijzelf en vele andere mensen gelukkig!’