Anne Hering

Anne Hering

Oprichter Zhigong Instituut

Anne beoefent sinds 1999 Zhineng Qigong en geeft sinds 2000 leiding aan haar eigen Zhigong instituut. Inmiddels heeft zij samen met het team van het Zhigong Instituut in Europa veel leraren gecertificeerd. Sinds september 2008 geeft zij de opleiding tot Zhineng Qigong leraar aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai. Ook heeft zij drie Qigong boeken geschreven (Kracht en rust uit het verre Oosten, Zhineng Qigong voor dagelijks gebruik en Zhineng Qigong – gids voor een gezonde, vitale en holistische leefstijl).

Het grootste gedeelte van haar opleiding heeft ze in China genoten waar ze aan veel trainingen van leraren uit het Huaxia Centrum van dr. Pang Ming heeft deelgenomen. Door haar veelvoudige reizen naar China heeft ze een goed inzicht gekregen in het holistische systeem van de Chinese geneeskunde, waar Zhineng Qigong onderdeel van is. Het is haar missie om deze bijzondere bewegingsleer wijd te verspreiden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de positieve effecten van Zhineng Qigong.

Anne: ‘Zhineng Qigong is niet alleen een bewegingsleer maar omvat het hele leven. De uitgebreide Hunyuan Qi theorie van Zhineng Qigong Science geeft antwoord op veel vragen in het leven waardoor ik Zhineng Qigong veel meer als een leefstijl zie. Het houdt lichaam en geest gezond en maakt mijzelf en vele andere mensen gelukkig!’